Verbouw

Woning verbouwen

Zijn de wensen en eisen voor uw huidige woning veranderd, maar wilt u hier wel graag blijven wonen? Dan is verbouwen of renoveren de ideale oplossing! Of u nu meer ruimte wilt of gaat voor extra luxe en comfort, met de juiste verbouwing heeft u weer jaren plezier van uw huis. Bovendien kunt u met een verbouwing de waarde van uw woning verhogen. Dat is prettig als u later wel besluit om uw huis te verkopen.

Bij Bouw Totaal Emmeloord hebben we meer dan 15 jaar ervaring met verbouwen en renoveren. U kunt onder andere bij ons terecht voor een badkamer renovatie, dakopbouw, dakkapel, aanbouw of uitbouw. Wilt u ook verbouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

verbouwen

  baden in luxe

Badkamer verbouwen

Voor een badkamer renovatie zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt uw huidige badkamer een facelift geven door enkele aanpassingen te verrichten, bijvoorbeeld door de tegels en het badmeubel te vervangen. Dit is een ideale oplossing als de badkamer niet helemaal uw smaak is, maar het sanitair en de indeling wel goed zijn.

U kunt ook voor een complete badkamer verbouwing kiezen. Dan wordt de hele badkamer gesloopt en opnieuw ingedeeld en opgebouwd. Het voordeel hiervan is dat u de badkamer volledig naar uw smaak en wensen kunt laten bouwen.

verbouwen

  Verbouw

Meer ruimte? Kies voor een dakopbouw, dakkapel, aanbouw of uitbouw

Heeft u meer ruimte nodig, bijvoorbeeld door een gezinsuitbreiding of de wens voor een thuiswerkplek of inloopkast? Dan zijn er verschillende oplossingen die uitkomst kunnen bieden. De meest simpele verbouwing is een dakkapel. Door een dakkapel te plaatsen, wordt het schuine gedeelte van het dak recht. Hierdoor kunt u de ruimte waar het dakkapel geplaatst wordt beter benutten.

Ook met een dakopbouw kunt u meer ruimte creëren. Dit kan vaak op het dak van uw huis, maar u kunt ook kiezen om een opbouw op het platte dak van de garage te laten plaatsen. 

Misschien wilt u niet boven, maar juist beneden meer ruimte hebben. Dit is waar de aanbouw en uitbouw om de hoek komen kijken. Met een uitbouw maakt u een bestaande ruimte van uw woning groter, bijvoorbeeld door een stuk aan uw woonkamer te bouwen. Met een aanbouw voegt u een nieuwe ruimte toe aan de bestaande bouw. Voorbeelden van een aanbouw zijn een garage, carport, bijkeuken of serre.

  Verbouw

Verbouwen met Bouw Totaal Emmeloord

Zoekt u een betrouwbare partij om uw verbouwing te realiseren? Bouw Totaal Emmeloord staat voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in diverse verbouwingen, zoals een badkamer renovatie, dakopbouw, dakkapel, aanbouw en uitbouw. Wij kunnen u tijdens de hele verbouwing ontzorgen. Zo kunnen wij u helpen met het aanvragen van vergunningen, een ontwerp maken op basis van uw wensen en natuurlijk de verbouwing uitvoeren.

Daarnaast vinden we transparantie en goede communicatie belangrijk. We houden u continu op de hoogte van de planning en het budget. Zo komt u met Bouw Totaal Emmeloord nooit voor vervelende verrassingen te staan.

  Verbouw

Verbouwen bij Bouw Totaal Emmeloord

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten rondom verbouwen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Aanvraag | Verbouwen