Bouw Totaal Emmeloord

Aannemersbedrijf

Bouw Totaal is een betrouwbaar bouw- en aannemersbedrijf uit Emmeloord. Al sinds 2005 zijn wij het adres voor nieuwbouwwoningen en verbouwingen, zoals een badkamer renovatie, dakopbouw of aanbouw. Door onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis, weten we precies hoe een (ver)bouwproject in elkaar zit. Hierdoor kunnen we het project van begin tot eind begeleiden en u volledig ontzorgen.

Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. Dit doen we door goed te luisteren naar uw wensen, met u mee te denken over elk detail en te werken met materialen en vakmensen van de hoogste kwaliteit.

aannemersbedrijf

  Van A tot Z ontzorgd

Wat is een aannemer?

Een aannemersbedrijf neemt de verantwoordelijkheid op zich voor het plannen, coördineren en uitvoeren van bouwprojecten. Dit varieert van het bouwen van huizen tot renovaties en verbouwingen. Als aannemersbedrijf zorgen wij ervoor dat het project volgens uw wensen, binnen de gestelde tijd en het afgesproken budget wordt gerealiseerd.

Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment de juiste taak uitvoeren. Hiervoor schakelen wij vaak andere erkende vakmensen in, zoals elektriciens en loodgieters. U hoeft dus zelf niet op zoek te gaan naar deze partijen. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe. U wordt dus van A tot Z ontzorgd.

Als aannemersbedrijf zijn wij ook meteen het eerste aanspreekpunt voor u en de andere partijen. Doordat één partij alles regelt en overziet, kunnen wij vragen goed beantwoorden en snel schakelen wanneer dat nodig is.

aannemersbedrijf

  Kleine en grote projecten

Wanneer heeft u een aannemersbedrijf nodig?

Of u nu een huis wilt laten bouwen, de badkamer wilt verbouwen of een dakopbouw wilt laten plaatsen; voor elk project moeten er mensen, materialen en andere zaken geregeld worden. Maar waar begint u? Heeft u soms een vergunning nodig? Welke partijen kunt u het beste inschakelen en hoe kunt u uw wensen vervullen binnen het gewenste budget? Met een aannemersbedrijf aan uw zij hoeft u zich geen zorgen te maken over deze zaken.

Hoe groter het project, des te groter de kans dat u een aannemer goed kunt gebruiken. Maar ook als u weinig tijd heeft om alles zelf te regelen, komt een aannemer goed van pas. Wij geven u een aantal voorbeelden van wanneer het handig is om een aannemer in te schakelen:

 • Voor het bouwen van een huis;
 • Voor het plaatsen van een dakopbouw;
 • Voor het realiseren van een aanbouw of uitbouw;
 • Voor het renoveren van een badkamer;
 • Voor het verwijderen van een draagmuur;
 • Voor het verbouwen van een toilet.

Weet u niet zeker of u een aannemer nodig heeft voor uw project? Neem gerust contact met ons op; wij kunnen u vrijblijvend adviseren.

  Belangrijkste werkzaamheden

Wat doet een aannemersbedrijf?

Een aannemer heeft verschillende taken. De belangrijkste taken zijn:

 • Het maken van een gedetailleerde projectplanning en deze bewaken om vertragingen te voorkomen;
 • Het coördineren en aansturen van verschillende vakmensen en leveranciers;
 • Het bewaken van de kosten en ervoor zorgen dat het project binnen het gestelde budget blijft;
 • Het controleren van de kwaliteit van de materialen en werkzaamheden;
 • Vragen beantwoorden en de klant op de hoogte houden van de voortgang van het project.

  Eén partij voor alles

Waarom kiezen voor Bouw Totaal als aannemer?

Bouw Totaal Emmeloord is niet alleen een aannemersbedrijf, maar ook een bouwbedrijf. Dit betekent dat wij ook daadwerkelijk de bouw kunnen realiseren. Al vanaf het eerste moment kunnen wij u helpen. Wilt u bijvoorbeeld een huis laten bouwen? Wij bieden diverse cataloguswoningen om uit te kiezen die u naar wens kunt indelen en aanpassen. Wilt u zelf uw droomvilla ontwerpen? Onze architect staat voor klaar om uw wensen en ideeën te vertalen naar een uniek ontwerp. Ook voor verbouwingen en het plaatsen van een dakkapel kunnen wij u van begin tot eind adviseren en ontzorgen.

U hoeft dus niet eerst naar een andere partij voor om uw ideeën te laten uitwerken; wij zijn één partij die alles regelt en uitvoert. Dat is niet alleen heel makkelijk, maar het bespaart ook tijd en geld. Voor sommige onderdelen, zoals het aanleggen van elektriciteit, hebben wij partners waarmee wij al jaren samenwerken. We zijn goed op elkaar ingespeeld, wat bevorderlijk is voor de voortgang van het project. Door eerdere samenwerkingen weten we dat we onze partners kunnen vertrouwen en dat zij, net als wij, topkwaliteit leveren.

aannemersbedrijf

  Contact

Aannemersbedrijf nodig?

Wilt u een aannemer inschakelen of wilt u weten of een aannemer de juiste keuze is voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Aanvraag | Aannemersbedrijf