Bouw Totaal Emmeloord

Dakkapel laten plaatsen

Heeft u een fijne woning, maar merkt u dat u ruimte tekort komt? U kunt natuurlijk verhuizen. Maar wat als u tegen een grote verhuizing opziet of u nu op de perfecte locatie woont? Dan biedt een dakkapel uitkomst! Hiermee creëert u meer ruimte op uw bovenverdieping. Heeft u specifieke wensen of zoekt u een bepaalde stijl? Bouw Totaal Emmeloord heeft voor elk dak een oplossing!

dakkapel

  Zee van ruimte

De voordelen van een dakkapel

Een dakkapel laten plaatsen heeft verschillende voordelen. Allereerst creëert u meer leefruimte in uw huis. Een dakkapel wordt op het schuine gedeelte van het dak geplaatst, waardoor het schuine gedeelte recht wordt. Hierdoor kunt u de ruimte optimaal benutten. Wilt u meer vierkante meters? Wellicht is een dakopbouw dan een geschikte keuze.

Daarnaast zorgt een dakkapel voor meer licht en betere ventilatie in huis. Dit draagt bij aan een gezonder binnenklimaat. U kunt eenvoudig uw donkere zolder transformeren in een fijne slaapkamer, ruime werkkamer of luxe kleedkamer met veel lichtinval. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een ander voordeel is dat u bij Bouw Totaal Emmeloord keuze heeft uit verschillende stijlen en materialen. Ook maatwerk is geen probleem. Er is dus altijd iets wat mooi aansluit bij de bouwstijl van uw huis. 

dakkapel

  Prefab of maatwerk

Dakkapel van Bouw Totaal Emmeloord

Bouw Totaal Emmeloord heeft een oplossing voor elk dak. Wij kunnen namelijk maatwerk leveren. Ideaal als u een afwijkend formaat nodig heeft. Bovendien kunnen we het dakkapel perfect laten aansluiten op de stijl van uw woning. Wilt u een modern zinken dakkapel? Of met een punt dak? We maken het graag voor u. 

U kunt ook kiezen voor een prefab dakkapel van kunststof of hout. Dit is een kant-en-klaar dakkapel dat we binnen enkele uren kunnen plaatsen.

Wilt u graag vrijblijvend advies of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

  Offerte opvragen?

Dakkapel kosten

De kosten zijn onder andere afhankelijk van de maat, het materiaal, de dakschuinte en gekozen opties. Daarom maken we graag een prijs op maat voor. Neem gerust contact met ons op om een offerte op te vragen.

Aanvraag | Dakkapellen

9 + 11 =