Dakkapellen

De Dakkapellen van Bouw Totaal

Heeft u een fijne woning, maar merkt u dat u ruimte tekort komt? U kunt natuurlijk verhuizen. Maar wat als u tegen een grote verhuizing opziet of u nu op de perfecte locatie woont? Dan biedt een dakkapel uitkomst! Bouw Totaal Emmeloord is gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen.

  Dakkapellen

De voordelen van een dakkapel

Een dakkapel laten plaatsen biedt verschillende voordelen voor uw woning. Allereerst creëert u met een dakkapel meer leefruimte in uw huis. Een dakkapel wordt op het schuine gedeelte van het dak geplaatst, waardoor het schuine gedeelte recht wordt. Hierdoor kunt u de ruimte optimaal benutten. Daarnaast zorgt een dakkapel voor meer licht en betere ventilatie in huis. Dit draagt bij aan een gezonder binnenklimaat. Zo kunt u eenvoudig uw donkere zolder transformeren in een extra slaapkamer, ruime werkkamer of luxe kleedkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij Bouw Totaal Emmeloord heeft u verschillende stijlen en materialen om uit te kiezen, dus er is altijd iets wat aansluit bij de bouwstijl van uw huis.

  Dakkapellen

Dakkapel mogelijkheden van Bouw Totaal Emmeloord

Bij Bouw Totaal Emmeloord is veel mogelijk rondom uw nieuwe dakkapel. Zo kunt u kiezen voor een dakkapel op maat, een prefab dakkapel, houten dakkapel of kunststof dakkapel. Een prefab dakkapel is een kant-en-klaar dakkapel dat we binnen enkele uren kunnen plaatsen. Dakkapellen op maat bouwen we ter plekke, zodat het perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Ook kunnen we dan beter rekening houden met uw wensen.

Twijfelt u wat voor dakkapel u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.

  Dakkapellen

Dakkapel kosten

De kosten van een dakkapel zijn onder andere afhankelijk van de maat, het materiaal, de dakschuinte en gekozen opties. Daarom maken we graag een prijs op maat voor. Neem gerust contact met ons op om een offerte op te vragen.

Aanvraag | Dakkapellen

7 + 4 =