Meer ruimte?

Dakopbouw van Bouw Totaal

Droomt u van meer ruimte in huis, maar wilt u niet verhuizen? Dan is verbouwen een goed idee. Maar wat zijn de opties? De meeste mensen kiezen voor een aan- of uitbouw. Helaas is dit niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld omdat de ruimte er niet voor is. Een dakopbouw biedt dan uitkomst. Met een opbouw wordt er een kamer of hele verdieping bovenop uw huis gebouwd. U kunt natuurlijk ook kiezen om een bestaande ruimte groter te maken met dakkapellen.

U kunt bij Bouw Totaal Emmeloord zowel terecht voor een dakkapel als voor een opbouw. Benieuwd wat voor u de beste keuze is? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

dakopbouw

  Voor elk dak

Welke daken zijn geschikt voor een dakopbouw?

In principe kan op elk dak een dakopbouw geplaatst worden. Het plaatsen van een dakopbouw is het gemakkelijkst op een plat dak. Sommige huizen hebben zelf al een plat dak, maar vaak wordt er een opbouw op het dak van de garage geplaatst. Het voordeel van een plat dak is dat de dakopbouw prefab gemaakt kan worden. We hijsen de opbouw in één keer op het dak. Dat scheelt tijd en veel bouwafval.

Het is ook mogelijk om een dakopbouw op een schuin dak te plaatsen. Dit is echt maatwerk, omdat de opbouw perfect moet aansluiten op uw bestaande schuine dak. Ook voor een schuin dak kunnen wij u van dienst zijn.

dakopbouw

  Pluspunten

Voordelen dakopbouw

Het plaatsen van een dakopbouw heeft een aantal voordelen. Allereerst zorgt het natuurlijk voor veel meer ruimte in huis. Ideaal als er sprake is van een gezinsuitbreiding en u een extra slaapkamer moet creëren. De ruimte kunt u natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken. Wat dacht u van een royale kleedkamer, rustige studeerkamer of luxe badkamer?

Een ander voordeel is dat u niet hoeft te verhuizen om te genieten van meer ruimte in huis. Bovendien zorgt een opbouw direct voor een waardevermeerdering van uw woning, omdat er meer bewoonbare oppervlakte vrijkomt. Het is dus een mooie investering voor als u in de toekomst wel wilt verhuizen.

Tot slot hoeft u geen buitenruimte in te leveren als u kiest voor een opbouw. Uw tuin blijft dus behouden, terwijl u wel profiteert van meer vierkante meters.

  Contact

Opbouw laten plaatsen

Denkt u erover om een opbouw op uw dak te plaatsen? Neem dan contact op met Bouw Totaal Emmeloord voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden, materialen, kosten, nodige vergunningen en andere relevante zaken.

Aanvraag | Dakopbouw

9 + 3 =