nieuwbouw

Vrijstaande woning bouwen

Het bouwen van een vrijstaande woning is niet niks. U bouwt namelijk een plek die voor uw gezin direct als thuis moet voelen. Bouwbedrijf Bouw Totaal Emmeloord helpt u daarbij. Al vanaf het eerste contactmoment zijn wij betrokken en deskundig. Van ontwerp tot oplevering leiden wij het bouwproces in goede banen. Samen bouwen we een vrijstaande woning die al uw verwachtingen overtreft.

vrijstaande woning
vrijstaande woning

  Geheel naar wens

Vrijstaande woning ontwerpen

Als u een vrijstaande woning wilt bouwen, beginnen we met het inventariseren van uw wensen. Hoe moet uw droomhuis eruitzien, welke stijl vindt u mooi? Wilt u een levensloopbestendige woning, zodat u op uw oude dag ook nog in het huis kan wonen? Hoe wilt u de indeling hebben? Of u nou al precies weet wat u wilt of nog aan het oriënteren bent, Bouw Totaal helpt u om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp dat past bij uw budget en kavel.

Wij hebben geen standaard modellen voor vrijstaande woningen. Het grote voordeel hiervan is dat u helemaal zelf kunt bepalen hoe uw woning eruit komt te zien. Heeft u nog wat inspiratie nodig? Bekijk hieronder een aantal vrijstaande huizen en villa’s wij al hebben gebouwd hebben of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Onze projecten

Vrijstaande woningen met zorg en aandacht gebouwd

  Wetten en regels

Bouwen met BENG en MPG

Wie een nieuwe woning wil bouwen, moet aan verschillende wettelijke eisen voldoen. Sommige mensen zien hierdoor op tegen het bouwen van hun droomhuis. Dat is nergens voor nodig, want de experts van Bouw Totaal zorgen ervoor dat uw nieuwe vrijstaande woning aan alle eisen voldoet.

We kennen de regels en hebben veel ervaring met nieuwbouw in verschillende gemeentes. Hierdoor kunnen we u goed adviseren en bouwen binnen de kaders van de wet. Zo helpen we u om aan de MPG- en BENG-eisen te voldoen. We adviseren u over welke materialen u het beste kunt gebruiken en bedenken passende oplossingen voor de isolatie, verwarming en ventilatie. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met uw comfort.

Heeft uw gemeente specifieke eisen waar uw huis aan moet voldoen? Dan passen we het ontwerp waar nodig aan, passend binnen uw wensen.

vrijstaande woning
vrijstaande woning

  Duidelijke communicatie

Betrouwbaar en transparant bouwbedrijf

Wij begrijpen dat het bouwen van een huis spannend kan zijn. Daarom houdt Bouw Totaal u tijdens het bouwproces continu op de hoogte. Hiervoor gebruiken wij een app: Woub.

Via Woub delen wij regelmatig updates over de voortgang, mijlpalen en nieuwe ontwikkelingen. Ook delen we er foto’s en belangrijke documenten, zoals bouwtekeningen. Hierdoor is alle belangrijke informatie op één plek verzameld en weet u altijd wat er speelt. Verder kunt u ons (en wij u) vragen stellen in Woub.

Door onze open communicatie, hoge kwaliteit en jarenlange ervaring zien onze klanten ons als een betrouwbaar bouwbedrijf waar ze graag mee samenwerken. Wilt u ook met ons een vrijstaande woning bouwen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Contact opnemen

Er zijn talloze mogelijkheden voor het bouwen van een vrijstaande woning. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.