Vrijstaande woningen

Uw woonwens staat centraal

Het bouwen van een eigen huis is een project op zich. Wij kunnen u tijdens het gehele proces van dienst zijn. Zo gaan we met u in gesprek wat uw wensen zijn t.b.v. uw nieuw te bouwen woningen. Voor de vrijstaande woningen hebben wij op dit moment nog geen standaard type woningen. Samen in overleg vertalen wij dan ook graag uw wensen naar een passend ontwerp. Verder coördineren wij alle werkzaamheden, van het aanvragen van de omgevingsvergunning tot en met de afwerking. Het gehele proces is bij ons in goede handen, dat leest u ook in deze referentie.

Vrijstaande woningen

Met zorg en aandacht voor u gebouwd.

  Vrijstaande woningen

Goed doordacht van start

Het mooie aan nieuw bouwen is dat alles zal voldoen aan de nieuwste eisen. Energiezuinig, goed geïsoleerd en er wordt met duurzame materialen gewerkt. Belangrijk is wel dat alles van tevoren goed wordt doordacht, zodat de bouw soepel verloopt en alles wordt zoals u het voor ogen heeft.

In uw nieuwe huis of bedrijfspand wilt u comfortabel wonen en werken. Wij nemen u dan ook stap voor stap mee in het proces en adviseren u graag over verschillende mogelijkheden. Welk materiaal kan het beste gebruikt worden en hoe wordt uw woning zo energieneutraal mogelijk.

Met behulp van het label Greenworks kunnen we samen met u specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu en het comfort voor u als gebruiker. Daarbij nemen we uiteraard ook mee welke oplossingen het beste zijn qua isolatie, verwarming en ventilatie. En goed om te weten: wij zetten ons in voor hergebruik en recycling van materialen.

  Vrijstaande woningen

Helder over de kosten

Natuurlijk wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden. Daarom zijn we hier constant helder over. En we denken mee om het zo slim mogelijk aan te pakken. Bij de keuze voor de materialen nemen we u bijvoorbeeld mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw woning of bedrijfspand over een langere periode relatief laag.

Geen verrassingen achteraf
Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf.

Vrijstaande woningen

Contact opnemen

Zijn uw wensen en eisen aan uw huidige woning of bedrijfspand afgelopen tijd gewijzigd, maar wilt u hier wel graag blijven wonen of werken? Dan is een verbouwing of renovatie een perfecte oplossing!