Huis bouwen

Twee-onder-één-kapwoningen

Wilt een samen met uw buren een twee-onder-één-kapwoning bouwen? Kies voor een woning van Bouw Totaal. Bij ons heeft u keuze uit verschillende modellen en is maatwerk bij twee-onder-één-kappers mogelijk. Hierdoor heeft u bijna net zoveel vrijheid als bij het bouwen van een vrijstaande woning, maar dan voor minder geld! We vertellen u graag meer over onze dubbelwoningen en de mogelijkheden.  

twee-onder-één-kapwoning

Ons aanbod

Onze twee-onder-één-kapwoningen

Bij Bouw Totaal Emmeloord heeft u keuze uit meerdere twee-onder-één-kapwoningen in verschillende stijlen. Elke woning is qua indeling geheel naar wens aan te passen. Bekijk onze cataloguswoningen hieronder.

Woning - Arend

De Arend is een woning in twee varianten met een overdaad aan ruimte.

 LEES MEER

Woning - Buizerd

De Buizerd is een statige woning, met een moderne en ruime indeling.

 LEES MEER

Woning - Fuut

De Fuut is een woning die uw woonplezier een extra dimensie geeft!

 LEES MEER

Woning - Reiger

De Reiger is de meest verkochte twee onder één kapper in ons assortiment. 

 LEES MEER

Woning - Mees

De Mees is een eigentijdse mantelzorgwoning, die met jullie meegroeit.

 LEES MEER

twee-onder-één-kapwoning

  Verbouw

Voordelen nieuwbouw twee-onder-één-kapwoning

Een twee-onder-één-kapwoning of dubbelwoning is een type woning waarbij twee huizen een dak delen en gescheiden worden door een tussenmuur. Deze woningen zijn erg geliefd bij huizenbouwers en dat heeft een aantal redenen.

Het grootste voordeel is dat de bouwkosten van een twee-onder-één-kapwoning lager zijn dan die van een vrijstaande woning. U kunt namelijk de bouwkosten delen met de kopers van de andere woonhelft. Verder kunt u – deels samen met uw medebouwers – bepalen hoe de twee-onder-één-kapwoning eruit komt te zien. Eerst kiest u samen met uw buren een woning uit onze catalogus en maakt u samen keuzes over de bakstenen en dakpannen. Vervolgens kunt u zelf bepalen hoe de indeling van uw woonhelft eruit komt te zien. Zo kunt u het huis helemaal naar uw smaak maken.

Andere voordelen zijn de hoeveelheid ruimte in en om het huis en een oprit voor de auto. Daarnaast is een nieuwbouwwoning altijd goed geïsoleerd en bijna energieneutraal, waardoor u veel kunt besparen op uw energierekening.

  Woning naar wens

Maak uw twee-onder-één-kapwoning uniek

Veel mensen denken dat twee-onder-één-kapwoningen identiek zijn, maar dan gespiegeld. Dat hoeft niet zo te zijn! Bij Bouw Totaal heeft u veel vrijheid en kunt u de indeling van uw huis naar wens aanpassen. Hierdoor lijken de woningen aan de buitenkant misschien op elkaar, maar kan uw woning van binnen verrassend anders zijn.

Wilt u de keuken graag aan de voorzijde van de woning of kookt u liever met uitzicht op de tuin? Of wilt u misschien een muurtje verplaatsen, het toilet op een andere plek of droomt u van een en suite badkamer? Er is van alles mogelijk! Wij kunnen u uiteraard helpen met het creëren van een indeling die voor uw gezin werkt.

Daarnaast kunnen we uw huis ook groter maken, bijvoorbeeld met een mooie erker, aanbouw, dakkapel of punt op de garage. Hierdoor profiteert u direct van meer woonoppervlakte en hoeft u later niet nog eens in een verbouwing te zitten.

twee-onder-één-kapwoning

  Betrouwbaarheid en kwaliteit

Waarom kiezen voor bouwbedrijf Bouw Totaal?

Bouwbedrijf Bouw Totaal Emmeloord bouwt al sinds 2005 woningen. Door onze kennis en ervaring weten we precies wat er komt kijken bij het bouwen van een huis en aan welke eisen uw nieuwbouwwoning moet voldoen. Hierdoor kunt u genieten van een zorgeloos bouwproces, want wij begeleiden u bij elke stap. U kunt van schets tot sleuteloverdracht rekenen op goede communicatie en volledige transparantie over de planning en het budget.

Daarnaast kunt u bij ons vertrouwen op een hoogwaardige afwerking. We plaatsen bijvoorbeeld standaard luxe sanitair van Villeroy & Boch, mooie kozijnen en een buitenkraan; dingen waar andere bouwbedrijven vaak extra kosten voor rekenen. Bij ons betaalt u daar niet extra voor, want van Bouw Totaal mag u altijd de beste kwaliteit verwachten.

Wilt u ook een twee-onder-één-kap bouwen die aan al uw wensen voldoet? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Contact

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze twee-onder-één-kapwoningen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.