Woningbouw

Eigen huis bouwen

Droomt u ervan om een eigen huis te bouwen? Bouw Totaal Emmeloord helpt u met het realiseren van uw droomhuis! Bij ons heeft u keuze uit verschillende modellen nieuwbouwwoningen, waaronder twee-onder-één-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. De cataloguswoningen zijn geheel naar wens aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld de indeling veranderen en een extra badkamer laten plaatsen. Maar ook de kleur van de stenen en de dakpannen zijn aan te passen. 

Liever vrijstaand wonen? Dan kunt u kiezen voor een vrijstaande woning. Hiervoor zijn geen standaard modellen beschikbaar, waardoor u de mogelijkheid heeft om een huis te bouwen dat van binnen én van buiten aan al uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Woning - Arend

De Arend is een woning in twee varianten met een overdaad aan ruimte.

 LEES MEER

Woning - Buizerd

De Buizerd is een statige woning, met een moderne en ruime indeling.

 LEES MEER

Woning - Roerdomp traditioneel

De Roerdomp is het voorbeeld van een luxe en comfortabele nieuwbouwwoning.

 LEES MEER

huis bouwen

  Alles naar wens

Voordelen van een
eigen huis bouwen

Nieuwbouw heeft veel voordelen ten opzichte van bestaande bouw. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u het huis kunt afstemmen op uw wensen, zeker als u kiest voor een vrijstaande woning. U kunt dan zelf het uiterlijk en de indeling van het huis bepalen. Uiteraard kan Bouw Totaal Emmeloord u hierin begeleiden. Wij hebben ook een aantal modelwoningen waaruit u kunt kiezen. U heeft keuze uit verschillende woningen en stijlen. Door bijvoorbeeld de indeling aan te passen, de kleur van de stenen te veranderen of te kiezen voor een aanbouw of erker, kunt u de woning verder afstemmen op uw persoonlijke smaak en woonwensen.

Een ander voordeel is dat een nieuwbouwwoning energiezuinig en onderhoudsvriendelijk is. Zo moeten het dak, de vloer, gevels en deuren van nieuwe huizen aan bepaalde isolatiewaardes moeten voldoen. Hierdoor is de woning goed beschermd tegen hitte of kou en kunt u de stookkosten laag houden. Verder bent u de eerste eigenaar van het huis. Er is dus geen sprake van verborgen gebreken die u eerst moet repareren of achterstallig onderhoud.

  Ideale partner

Waarom een huis bouwen met Bouw Totaal?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor bouwbedrijf Bouw Totaal Emmeloord. We lichten het graag toe.

Bouwbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring

Als u een nieuw huis bouwen wilt, is er veel om over na te denken. Zo moet u keuzes maken over de te gebruiken materialen en de indeling van het huis. Maar u moet ook nadenken over verwarming, koeling, ventilatie, verduurzaming en de brandveiligheid. Daarbij heeft u te maken met wetten en regelgeving. Het is dan fijn als u geholpen wordt door een expert.

Bouw Totaal heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het (ver)bouwen van huizen en bedrijfspanden. Uiteraard zijn we op de hoogte van de regelgeving en de laatste trends rondom bouwen en verduurzamen. Hierdoor kunnen we u deskundig adviseren en al uw vragen beantwoorden. Daarnaast zorgen we tijdens het hele bouwproces voor goede en transparante communicatie. Zo bent u altijd op de hoogte van de planning en het budget. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Maatwerk binnen nieuwbouw

Als u een huis laat bouwen, wilt u natuurlijk dat uw huis aan al uw wensen voldoet. Gelukkig is er bij Bouw Totaal Emmeloord heel veel mogelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek om de opties te bespreken.

Hoge kwaliteit nieuwbouwwoningen

Een huis van Bouw Totaal is te herkennen aan de hoge kwaliteit en strakke afwerking. Voor onze klanten doen we graag een stapje extra. Uw huis wordt bijvoorbeeld standaard uitgerust met luxe sanitair en mooie kozijnen; iets waar u bij veel andere bouwbedrijven extra voor betaalt. 

Contact

Contact opnemen

Wilt u graag uw droomhuis bouwen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We kunnen dan alle mogelijkheden met u bespreken en starten met het realiseren van uw ideale woning.