onze diensten

Diensten van ons bouwbedrijf

Als aannemers- een bouwbedrijf kan Bouw Totaal Emmeloord u op verschillende manieren van dienst zijn. Bekijk onze diensten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Huis bouwen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwbouwwoningen. Van 2 onder 1 kap woningen tot seniorenwoningen en vrijstaande huizen.

 LEES MEER

verbouwen

Verbouwen

Voldoet uw huidige woning niet meer aan uw wensen, maar wilt u niet verhuizen? Dan is verbouwen een goede oplossing! We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

 LEES MEER

verbouwen

Dakopbouw

Met een dakopbouw wordt er een extra verdieping op het huis gebouwd, bijvoorbeeld een punt op de garage. Zo creëert u op de bovenverdieping een extra kamer of complete verdieping.

 LEES MEER

Dakkapel

Door een dakkapel te laten plaatsen, kunt u de ruimte op de bovenverdieping optimaal benutten. Voor elk dak hebben wij een oplossing.

 LEES MEER

bouw totaal emmeloord

Badkamer renovatie

Baden in luxe? Kies voor een badkamer renovatie! Wij realiseren een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Comfort en kwaliteit gegarandeerd!

 LEES MEER

Contact

Bouwbedrijf inschakelen?

Heeft u een bouwbedrijf of aannemer nodig? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.