Contact

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Of het nu gaat om uw droomhuis, een renovatieproject, of een innovatieve woonomgeving, wij staan klaar met creatieve oplossingen en een toegewijd team. We horen graag van je! Ons team staat klaar om je te helpen.

Aanvraag | Contact

  Contact

Onze contactgegevens

Reviews

Wat klanten van ons vinden

Thea Vermunt
Thea Vermunt
2022-05-27
Tja, ze leveren top werk. Dat ze zo druk zijn en je slecht bij je werk kunt krijgen betekent wel dat ze vakwerk leveren. Wij willen geen ander
Jeroen
Jeroen
2022-03-19
Bouwtotaal heeft onze woning gebouwd. Fijn bedrijf. Gemakkelijk in omgang. Stopcontacten kunnen bijvoorbeeld gewoon verplaatst worden zonder forse bedragen daarvoor te rekenen. Wij zijn helemaal tevreden.
Mopey
Mopey
2021-03-03
Geweldige service. Het personeel was echt uitzonderlijk. Vooral Pascal was erg vriendelijk en echt een topper.
Metta Bunk
Metta Bunk
2020-08-13
Bouw totaal heeft ons huis gebouwd, wat een heerlijk huis en wat een kwaliteit! Daarbij zijn ze zeer betrokken bij je situatie en denken echt goed mee zonder meteen heel zakelijk te zijn maar vooral menselijk. Wij bouwen niet dagelijks een huis en dan is het heel fijn om samen met experts je huis te bouwen. Echt top! Zo bouw je een huis zonder stress en geniet je van graven tot opleveren.
Jan Jelies
Jan Jelies
2019-06-28
Top
Sonja Van Der Gaag
Sonja Van Der Gaag
2019-04-21
Super service!
Alexander Hanse
Alexander Hanse
2019-03-09
Super begeleidt met de aankoop van een woning. Keurig resultaat binnen het gestelde budget en we wonen naar tevredenheid! Bedankt Bouw Totaal!