Huis bouwen

Onze nieuwbouwwoningen

Wilt u graag een nieuw huis laten bouwen? Bouw Totaal Emmeloord is gespecialiseerd in het bouwen van nieuwbouwwoningen. Bij ons heeft u keuze uit verschillende modellen nieuwbouwwoningen, waaronder twee onder één kap woningen en levensloopbestendige woningen. Maar u kunt ook kiezen voor een vrijstaande woning. Hiervoor zijn geen standaard modellen beschikbaar, waardoor u de mogelijkheid heeft om een huis te bouwen dat van binnen én van buiten aan al uw wensen voldoet.

Bekijk hieronder onze verschillende nieuwbouwwoningen.

Twee onder één kap woningen

Woning - Arend

De Arend is een woning in twee varianten met een overdaad aan ruimte.

 LEES MEER

Woning - Buizerd

De Buizerd is een statige woning, met een moderne en ruime indeling.

 LEES MEER

Woning - Fuut

De Fuut is een woning die uw woonplezier een extra dimensie geeft!

 LEES MEER

Woning - Reiger

De Reiger is de meest verkochte twee onder één kapper in ons assortiment. 

 LEES MEER

Woning - Mees

De Mees is een eigentijdse mantelzorgwoning, die met jullie meegroeit.

 LEES MEER

Levensloopbestendige woningen

Woning - Mees

De Mees is een eigentijdse mantelzorgwoning, die met jullie meegroeit.

 LEES MEER

Woning - Roerdomp traditioneel

De Roerdomp is het voorbeeld van een luxe en comfortabele nieuwbouwwoning.

 LEES MEER

Woning - Roerdomp modern

Deze moderne versie van de Roerdomp is comfortabel en straalt luxe uit. 

 LEES MEER

  Het proces

De fases van een nieuwbouwwoning bouwen

Een huis bouwen gaat in verschillende stappen. Om u een goed beeld te geven van hoe het proces eruitziet, lichten we de verschillende fases van het proces toe.

1. Oriëntatie en voorbereiding huis bouwen

Allereerst is het belangrijk om uw wensen en eisen op papier te zetten. Waar wilt u wonen? Hoeveel geld kunt u lenen bij de bank? Hoeveel woonoppervlakte wilt u minimaal? Wilt u graag de rest van uw leven in het huis blijven wonen? Door uw wensen vooraf in kaart te brengen, kunt u gerichter gaan zoeken en kunnen wij u beter helpen met het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis.

2. Juiste nieuwbouwwoning vinden

Als u weet waar uw woning aan moet voldoen en wat u kunt besteden, is het tijd om de juiste woning te vinden. Bij Bouw Totaal Emmeloord bouwen we nieuwwoningen in allerlei stijlen: van moderne twee onder één kap woning tot klassieke notariswoning. U heeft keuze uit meerdere modelwoningen. Deze kunt u qua indeling helemaal naar wens aanpassen. Keuken op een andere plek of muur verplaatsen? Geen probleem! Ook aan de buitenkant kunt u een aantal dingen veranderen. Zo kunt u kiezen voor een erker, aanbouw of dakkapel.

Onze architecten kunnen ook een nieuwbouwwoning voor u ontwerpen, geheel naar uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

3. Koop-aannemingsovereenkomst tekenen

Bent u helemaal tevreden over het ontwerp en wilt u het nieuwbouwhuis kopen? Dan gaat u de koop-aannemingsovereenkomst tekenen. Hiermee koopt u de grond en geeft u ons opdracht om het huis te bouwen. In het contract staan onder andere afspraken over de prijs, rente, betalingstermijnen, bouwtijd en ontbindende voorwaarden.

4. Financiering nieuwbouwwoning rondkrijgen

In deze fase moet u de financiering rondkrijgen. U heeft hier meestal twee maanden de tijd voor.

5. Eigendomsoverdracht bij de notaris

Wanneer de financiering rond is, is het tijd om naar de notaris te gaan. Het perceel en het te bouwen huis worden op uw naam gezet. Vanaf dit moment gaat u ook de hypotheek betalen.

6. Start huis bouwen

Hoera, alles is geregeld en de bouw gaat van start! We houden u voortdurend op de hoogte van de voortgang van de bouw, de planning en het budget. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast heeft u een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met vragen.

7. Oplevering nieuwbouwwoning

Eindelijk is het zo ver: uw nieuwe huis is klaar! Samen met ons loopt u door het huis om te controleren of alles volgens afspraak is gebouwd. Als alles in orde is, ontvangt u officieel de sleutel. U kunt het huis dan gaan inrichten en bewonen. Gefeliciteerd!

Contact

Geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning?

Wilt u graag een nieuwbouwwoning bouwen of meer weten? Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we u informeren en adviseren. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.