Bouwbedrijf en aannemer

Welkom bij

Bouw Totaal Emmeloord

Sinds onze oprichting in 2005, heeft Bouw Totaal Emmeloord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bouw- en aannemersbedrijf in Flevoland en daarbuiten. Met bijna twee decennia aan ervaring en expertise, zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw bouw- en renovatieprojecten. We vertellen u op deze pagina graag meer over wat wij doen en waar we voor staan.

bouw totaal emmeloord

  Kleine en grote projecten

De diensten van

Bouw Totaal Emmeloord

Als bouwbedrijf bieden wij verschillende diensten aan. Zo zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van huizen. Wij hebben al talloze nieuwbouwprojecten gerealiseerd, van 2 onder 1 kap woningen tot levensloopbestendige woningen en vrijstaande villa’s. Elk project gaan we met evenveel passie aan en we hebben steeds als doel om de verwachtingen van de klant te overstijgen.

Wij bouwen niet alleen nieuwbouwwoningen, maar zijn ook de ideale partner voor verbouwingen. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen en behoeften in kaart en kijken we hoe we die kunnen vervullen met een verbouwing. We kunnen bijvoorbeeld meer ruimte creëren met een aanbouw, uitbouw, dakopbouw of dakkapel. Daarnaast hebben we veel ervaring met badkamer renovaties.

Bij elk bouwproject kunnen wij optreden als aannemer. Wij nemen de volledige planning, coördinatie en realisatie van het project voor onze rekening. We controleren voortdurend de kwaliteit van onze materialen en werkzaamheden, want alleen het beste is goed genoeg. Daarnaast zijn we gedurende het hele proces hét aanspreekpunt voor u en andere partijen. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd.

  Waar wij voor staan

Wat mag u verwachten van

Bouw Totaal Emmeloord?

Bij Bouw Totaal Emmeloord hechten we veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid, klanttevredenheid en duurzaamheid. Wij werken met een team van ervaren vakmensen die passie hebben voor hun werk en oog voor detail. Dat ziet u terug in onze projecten. Elk huis is strak afgewerkt en ademt kwaliteit en luxe. Nieuwbouwhuizen worden standaard uitgerust met buitenkranen, mooie kozijnen en hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch. Hierdoor voelt uw woning comfortabel, compleet en luxe aan.

Wij bouwen en verbouwen huizen op een duurzame manier. Zo gebruiken we zoveel mogelijk gerecyclde materialen en voldoen onze nieuwbouwprojecten aan de BENG en MPG. Wilt u uw huis duurzamer maken dan de norm? Onze experts denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Wij begrijpen dat elke woning en elke situatie uniek is. Daarom is maatwerk bij ons altijd mogelijk, ook als u een cataloguswoning laat bouwen. Zo weten we zeker dat we een bouwproject kunnen realiseren waar u trots op bent en zich thuis voelt.

bouw totaal emmeloord

Contact

Contact opnemen met

Bouw Totaal Emmeloord

Wilt uw bouwdromen werkelijkheid te laten worden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een mooie en duurzame toekomst!