Levensloopbestendige woningen

Levensloopbestendige woningen

Wilt u een huis bouwen waar u de rest van uw leven kan blijven wonen? Dat kan met een levensloopbestendige woning. In deze woning zijn bepaalde voorzieningen aangepast, zoals een badkamer en slaapkamer op de begane grond, zodat u er kunt blijven wonen als u minder mobiel bent. Zo past het huis in elke levensfase bij u.

Wij bieden drie cateloguswoningen aan die levensloopbestendig zijn. Wilt u liever vrijstaand wonen of volledig een eigen woning ontwerpen? Ook dat kan bij bouwbedrijf Bouw Totaal Emmeloord.

Woning - Mees

De Mees is een eigentijdse mantelzorgwoning, die met jullie meegroeit.

 LEES MEER

Woning - Roerdomp traditioneel

De Roerdomp is het voorbeeld van een luxe en comfortabele nieuwbouwwoning.

 LEES MEER

Woning - Roerdomp modern

Deze moderne versie van de Roerdomp is comfortabel en straalt luxe uit. 

 LEES MEER

levensloopbestendige woning

  De mogelijkheden

Levensloopbestendige woning laten bouwen

Bij Bouw Totaal Emmeloord heeft u verschillende mogelijkheden voor het bouwen van een levensloopwoning. De eerste optie is om een woning te laten bouwen uit onze catalogus. Momenteel bieden wij 3 levensloopbestendige cataloguswoningen aan: Mees, Roerdomp traditioneel en Roerdomp modern. Mees is een moderne mantelzorgwoning. Aan de ene kant bevindt zich een gezinswoning en aan de andere kant een seniorenwoning. Ideaal als u naast uw (schoon)ouders wilt wonen, maar toch allebei een eigen woning wilt.

Wilt u wonen in een huis dat geschikt is voor elke levensfase? Dan is Roerdomp traditioneel of Roerdomp modern een goede keuze. Deze woningen hebben allebei standaard een slaapkamer en badkamer op de begane grond, veel ruimte op de verdieping en een zolder. Ruim genoeg om met uw jonge gezin te wonen en tegelijkertijd zeer geschikt als woning op uw oude dag.  

Al onze cataloguswoningen zijn vrij in te delen en naar wens aan te passen. Hierdoor kunt u moeiteloos een huis creëren dat als thuis voelt. Wilt u liever vrijstaand wonen of heeft u specifieke wensen waaraan onze cataloguswoningen niet kunnen voldoen? Het is natuurlijk ook mogelijk om met Bouw Totaal uw eigen woning te ontwerpen en te bouwen! Of u nu kiest voor een cataloguswoning of een vrijstaande levensloopbestendige woning wilt laten bouwen, wij ontzorgen u van A tot Z.

Klanten aan het woord

Klanten over hun levensloopbestendige woning

Meerdere gezinnen hebben al een levensloopbestendige woning gebouwd met Bouw Totaal Emmeloord en wonen daar met veel plezier. Twee stellen vertellen graag meer over hun keuze voor levensloopbestendig wonen en hun positieve ervaring met Bouw Totaal. Lees hun verhalen hieronder.

Testimonial ‘Hier willen wij oud worden’

Nadat de kinderen de deur uit gingen voelde hun huis toch wat groot. Voor de derde keer bouwen Martin en Jenny Dijksman een nieuwe woning. Dit maal op een bijzondere plek..

 LEES MEER

Testimonial ‘Hier voelen wij ons thuis’

Na een druk leven op een koeienboederij besloten Jeanet en Goof Wijgerde uit Bant dat het tijd was voor een nieuwe fase. Een nieuwe woning die klaar is voor hun toekomst..

 LEES MEER

Contact

Contact opnemen

Wilt u ook een woning waar u oud kan worden? Neem contact op om alle mogelijkheden van een levensloopbestendige woning te ontdekken.