Mees

Combi levensloop & gezinswoning.

De Mees is een verrassende twee-onder-één-kapwoning. De woning met het puntdak is een ruime gezinswoning, met links aangrenzend een levensloopbestendige woning. De perfecte combinatie om als familieleden naast elkaar te wonen, met uw ouders als buren. Daarbij wonen jullie als gezinnen los van elkaar, maar toch lekker dichtbij voor de helpende hand. Een eigentijdse mantelzorgwoning, die met jullie meegroeit.

In de levensloopbestendige woning vindt u alle faciliteiten op de begane grond. Van de royale woonkamer en open keuken tot de ruime badkamer en de master bedroom. Op de eerste verdieping maakt een logeerkamer, een werkkamer en een separaat toilet de woning compleet. Kies u voor de gezinswoning, dan mag u daar een extra slaapkamer en een volwaardige tweede verdieping bovenop zetten, met een zolder die volop mogelijkheden biedt.

Een eigentijdse mantelzorgwoning, die met jullie meegroeit.

Woonoppervlakte 198 m²

Inhoud 718 m³

Levensloopbestendig

Begane grond

Verdieping

Zolder

  Mees

Het beste van beiden!

Meer weten over deze heerlijke woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier hiernaast in! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraag | Mees