Testimonial

Van Boerderij naar
levensloop woning

Het was best even wennen om na al die jaren de boerderij te verlaten. ‘Opeens woon je tussen de mensen en moet je rekening houden met buren’, legt Jeanet uit. Maar inmiddels zijn zij en haar man helemaal gewend. Goof: ‘Ik rijd hier iedere dag met liefde naar toe.’

En dat heeft alles te maken met het huis dat de twee door Bouw Totaal lieten bouwen. ‘We konden het compleet naar eigen wens doen. Daardoor hebben we nu een heerlijke plek waar we ons thuis voelen. Dat ontzorgt en geeft rust’, verzekert Jeanet.

‘Hier  voelen wij ons thuis’

  Testimonial

Een levensloop woning

Hoewel ze zich nog jongen vitaal voelen, gaan de jaren inmiddels toch ook wel tellen voor het stel. ‘Als je ouder wordt, denk je wat meer na over de toekomst. Hoe moet dat als we gezondheidsproblemen krijgen? Kunnen we dan nog samen blijven wonen in ons huis’, legt Goof uit.

Die gedachten werden het uitgangspunt voor hun woning aan de Schoffel. Jeanet: ‘We kozen voor een slaapkamer en grote inloopdouche met toilet op de benedenverdieping. Boven hebben we twee slaapkamers, een hobbykamer en een badkamer.’ En ze wilden geen drempels in huis.

De keuken moest ook ruim worden opgezet. ‘We hebben namelijk vier kinderen en vijf kleinkinderen. Die moeten allemaal aan onze eettafel passen.’ In het ontwerp van de keuken vóél je de boerderij nog een beetje. ‘Fijn hé? Dat past zo goed bij ons’, zegt Jeanet met een grote glimlach.

  Testimonial

De samenwerking

De samenwerking met BouwTotaal verliep volgens Goof ‘heel best’. ‘Ze zijn heel transparant in het hele proces. En je krijgt echt waar voor je geld. Ze kiezen altijd voor kwaliteit en dat maakt ze erg eerlijk en betrouwbaar.’ Belangrijk, vindt het echtpaar Wijgerde. Jeanet: ‘Want bij het bouwen van een eigen huis komt ontzettend veel kijken, dat moet je niet onderschatten. Je moet nadenken over allerlei details zoals kozijnen en vensterbanken, nog voordat er überhaupt fundering is gelegd.’

Goof: ‘En dat wil je allemaal heel goed doen, want je kunt je geld maar één keer uitgeven.’ Gelukkig werden ze daarin goed begeleid door de experts van BouwTotaal. ‘Ze waren ontzettend betrokken en dachten met ons mee. Ook de nazorg was fijn. Er zijn altijd kleine dingetjes die nog moeten gebeuren na de oplevering. Dat is allemaal keurig afgehandeld.’

Bouw Totaal

Contact opnemen

Zijn uw wensen en eisen aan uw huidige woning of bedrijfspand afgelopen tijd gewijzigd, maar wilt u hier wel graag blijven wonen of werken? Dan is een verbouwing of renovatie een perfecte oplossing!