Project

Klassieke notariswoning
aan de Wies Kreukniethage 3, Emmeloord

In fase 2A van de nieuwbouwwijk Emmelhage in Emmeloord hebben we een prachtig project afgerond aan de Wies Kreukniethage 3. Dit project betrof de bouw van een vrijstaande, klassieke notariswoning, geheel ontworpen en gebouwd naar de wensen van de klant.

  Project

Klassieke notariswoning met levensloopbestendige indeling

De opdrachtgever had een duidelijke visie voor hun nieuwe woning: een klassieke notariswoning met een moderne, levensloopbestendige indeling. Onze tekenaar heeft in nauw overleg met de klant een uniek ontwerp gerealiseerd dat volledig aan deze wensen voldoet. Een van de belangrijkste kenmerken van de woning is de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, wat zorgt voor comfort en gemak op de lange termijn.

Energiezuinige nieuwbouwwoning

De bouw van de woning is uitgevoerd volgens alle geldende wet- en regelgeving, inclusief de BENG-normen voor energiezuinigheid. Wij hebben de benodigde vergunningen voor dit project zelf aangevraagd en verkregen, waardoor het proces soepel en efficiënt verliep.

Contact

Vrijstaande woning bouwen?

Bent u geïnspireerd door deze klassieke notariswoning en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen bouwproject? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We bespreken graag uw wensen en helpen u bij het realiseren van uw droomwoning.