Woningbouw

Huis bouwen met Bouw Totaal Emmeloord

Droomt u ervan om een eigen huis te bouwen? Bouw Totaal Emmeloord helpt u met het realiseren van uw droomhuis! Bij ons heeft u keuze uit verschillende modellen nieuwbouwwoningen, waaronder 2 onder 1 kap woningen en levensloopbestendige woningen. De model 2 onder 1 kap woningen kunt u nog geheel naar wens aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld de indeling veranderen en een extra badkamer laten plaatsen. Maar ook de kleur van de stenen en de dakpannen zijn aan te passen. 

Liever vrijstaand wonen? Dan kunt u kiezen voor een vrijstaande woning. Hiervoor zijn geen standaard modellen beschikbaar, waardoor u de mogelijkheid heeft om een huis te bouwen dat van binnen én van buiten aan al uw wensen voldoet.

Woning - Arend

De Arend is een woning in twee varianten met een overdaad aan ruimte.

 LEES MEER

Woning - Buizerd

De Buizerd is een statige woning, met een moderne en ruime indeling.

 LEES MEER

Woning - Roerdomp traditioneel

De Roerdomp is het voorbeeld van een luxe en comfortabele nieuwbouwwoning.

 LEES MEER

  Woningbouw

Voordelen van een
eigen huis bouwen

Nieuwbouw heeft veel voordelen ten opzichte van bestaande bouw. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u het huis kunt afstemmen op uw wensen, zeker als u kiest voor een vrijstaande woning. U kunt dan zelf het uiterlijk en de indeling van het huis bepalen. Uiteraard kan Bouw Totaal Emmeloord u hierin begeleiden. Wij hebben ook een aantal modelwoningen waaruit u kunt kiezen. U heeft keuze uit verschillende typen woningen, stijlen en indelingen. Door eventuele aanpassingen kunt u de woning verder afstemmen op uw persoonlijke smaak en woonwensen.

Een ander voordeel is dat een nieuwbouwwoning energiezuinig en onderhoudsvriendelijk is. Zo moeten het dak, de vloer, gevels en deuren van nieuwe huizen aan bepaalde isolatiewaardes moeten voldoen. Daarnaast moet het huis ramen met minimaal HR++ glas hebben. Hierdoor is de woning goed beschermd tegen hitte of kou en kunt u de stookkosten laag houden. Verder bent u de eerste eigenaar van het huis. Er is dus geen sprake van verborgen gebreken die u eerst moet repareren of achterstallig onderhoud.

  Woningbouw

Dé partner voor woningbouw

Als u een nieuw huis bouwen wilt, is er veel om over na te denken. Zo moet u keuzes maken over de te gebruiken materialen en de indeling van het huis. Maar u moet ook nadenken over verwarming, koeling, ventilatie en de brandveiligheid. Daarbij heeft u te maken met wetten en regelgeving. Het is dan fijn als u geholpen wordt door een expert.

Bouw Totaal heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het (ver)bouwen van huizen en bedrijfspanden. Uiteraard zijn we op de hoogte van de regelgeving en de laatste trends rondom bouwen en verduurzamen. Hierdoor kunnen we u deskundig adviseren en al uw vragen beantwoorden. Daarnaast zorgen we tijdens het hele bouwproces voor goede en transparante communicatie. Zo bent u altijd op de hoogte van de planning en het budget. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Bouw Totaal

Contact opnemen

Zijn uw wensen en eisen aan uw huidige woning of bedrijfspand afgelopen tijd gewijzigd, maar wilt u hier wel graag blijven wonen of werken? Dan is een verbouwing of renovatie een perfecte oplossing!